EDİRNE / KEŞAN - Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz Elektrik Elektronik teknolojisi öğretmeni Serkan Yavuz, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus+ Akreditsyon projesi kapsamında eğitim öğretim görevlendirmesinde yer almıştır.

Öğretmen olarak, Almanya'daki kurumdaki görevini başarıyla tamamlayan öğretmenimiz,23 Nisan günü Köln şehrine düzenlenen sosyal etkinlikte yer almıştır. Öğretmenimiz, sağ salim ülkemize geri dönerek görevine başlamıştır.

Nis

Okulumuz Elektrik Elektronik teknolojisi öğretmeni Serkan Yavuz Almanya'nın Essen şehrindeki Berufskoleg West Meslek Lisesinde, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Erasmus+ Akreditsyon projesi kapsamında eğitim öğretim görevlendirmesinde yer almaktadır. Öğretmen olarak, Almanyadaki kurumda 10 gün boyunca görev yapacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzda geleneksel oyunlarımız dan mangala turnuvası yapıldı..Bir hafta süren turnuva zevkle tüm öğrenciler tarafından izlendi. Turnuva sonunda

Birinci ikinci ve üçüncü olanlara okul müdürümüz Feyzullah KOÇAK madalya ve hediyelerini vererek odullendirmistir

Ara

Türkiye Ulusal Ajası' nın Erasmus +KA121 Akreditasyon projeleri kapsamında onaylanan, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde

Yürütülmekte olan mesleki eğitim okul eğitimi ve yetişkin eğitimi akreditasyon projeleri kapsamında 2023 yılı için konsorsiyum üyesi

olarak seçilen okulumuz ; proje hakkında bilgilendirme toplantısına katılarak sözleşmemizi imzaladık.

Yapacağımız projelerin okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine hayırlı olmasını dileriz.